29. joulukuuta 2015

Tervetuloa 2016: unelmien toteuttamisen vuosi

Reilun neljä vuotta se otti, hauduttelu, kypsyttely, makostelu ja lopulta päätöksen aika. Eilen viimeinkin uskalsin ottaa ensimmäisen haparoivan, kevyen askeleen tuntemattomaan. Matkalle kohti omaa vaaleanpunaista unelmaa.


Aloitin tämän blogin kirjoittamisen aikoinaan kun haaveilin vielä ammatista liikunta-alalla. Olin jäänyt pisteen päähän ammattikorkeakoulun liikunnanohjaajan opinnoista ja haaveilin personal trainerin -opintoputkesta. Sen jälkeen tuuli on kuljettanut kohti mielettömiä haasteita työrintamalla eikä alan vaihto ole enää käynyt mielessä. 

Silti se pienen pieni kipinä suuresta unelmasta on kytenyt jossain tosi syvällä. 


Eilen kuulin erään neljän lapsen äidin sairastuneen joulupäivänä vakavasti. Kukaan ei tiedä miltä hänen tulevaisuutensa tulee näyttämään. Ajatukset on olleet hänen ja perheensä luona, ja elämän raadollisuus jaksaa jälleen ihmetyttä. 

Mikä tahansa hetki voi olla se viimeinen.

Ikävät asiat laittavat ajattelemaan myös omaa elämää ja tulevaisuutta. Jätänkö haaveeni vain ajatusten unelmiksi vai lähdenkö niitä jahtaamaan? Koskaan voi tietää kuinka pitkä polku edessä siintää. Elämää on elettävä tässä ja nyt. Ilmeisesti mieli vaatii jotain kurjaa, jotta siellä voi syntyä jotain hyvää.


Helmikuussa alkavat siis pt-opinnot työn ohella. En tiedä mitä ne tuovat mukanaan, ehkä unelmasta tekeytyy jotain suurta, sen tiedän vasta myöhemmin. Sen tiedän jo nyt, että olen matkalla johonkin sellaiseen, mikä vuosia oli vain haavekuva aurinkoisella taivaalla. Nyt siitä tulee merkityksellistä, todellista. Osa mun elämää.En harrasta uuden vuoden lupauksia. Sen kuitenkin päätin, että ensi vuodesta tulee unelmien toteuttamisen vuosi. Rakkautta ja iloa ensi vuoteen sulle. Voimia ja ajatuksia sairasvuoteelle. 

<3

Ei kommentteja: