9. marraskuuta 2015

Uskalla unelmoida, uskalla loistaa, case Some Awards 2016

Tänään julkaistiin Some Awards 2016 -ehdokkaat ja voin kertoa, ettei riemulla ollut rajaa kun Soneran sieltä bongasin. Some Awards on Suomen johtava sosiaalisen median tapahtuma, mikä kerää yhteen tunnetuimmat media- ja mainosalan asiantuntijat sekä sosiaalisen median vaikuttajat. Olemme tänä vuonna ehdolla Someasiakaskokemus-kategoriassa yhdessä VR:n ja Tallink Siljan kanssa. Aivan mahtavaa, sanoinkuvaamattoman hienoa. Kippis sille!


Suurin kiitos ja kunnia kuuluu jokaiselle meidän sometekijälle, siitä ei ole epäilystäkään.

Vaikka tämä saavutuksena on jo todella huikea, omat ajatukset pyörivät asioissa ehdokkuuden taustalla. Noin vuosi sitten olin kuuntelemassa ihastuttavaa Aku Varamäkeä Some Awards 2015 -seminaarissa, ja hieman aiemmin olin saanut someaspan vastuulleni. Verkkokalvoilleni piirtyi ikuisesti Akun sanat siitä, kuinka likimain ainoa keino johtaa sometekeminen menestykseen on hullutteluun kannustaminen. Tämä istui täydellisesti omaan johtamisfilosofiaani (innosta, kannusta, tue). 

Siitä lähtien olen rohkaissut jokaista tiimin kukkasta kukkimaan, palvelemaan meidän asiakkaita omina itsenään, heittäytyen. Ihmisiä kiinnostaa ihmiset, värikkäät persoonat. Ei harmaa ja mauton maistu kellekään. 

Ei voi voittaa jos ei uskalla yrittää.

Tämän ajatuksen uskon osaltaan siivittäneen myös meidän tämänvuotista ehdokkuutta. Uskalletaan tehdä, mietitään vähemmän ja tehdään enemmän. Joskus puuro palaa pohjaan mutta sellaista se elämä on.

Käythän äänestämässä, äänesi on meille kovin arvokas.

Ei kommentteja: