22. toukokuuta 2015

Kevättä

Hahaa, elossa ollaan vaikka blogissa kuukauden hiljaisuus. Kevät on meillä aina yhtä haipakkaa, synttäreitä on kahdet, äitienpäivää juhlitaan ja tänä vuonna oli pienimuotoiset valmistujaisetkin.

Ja tietysti nautitaan pihalla auringon ensi säteistä, hurmaavista tuoksuista ja pikkulintujen laulusta. Mieli on iloinen kun kesä viimein tulee.

 Vappua biletettiin Sami Hedbergin seurassa, poika juhli tarhassa rokkitukkana. Töissä oli erityisen hauskaa #koskamävoin -teemalla ja bileiden jälkeen jonkun suu oli yhtä hammasta tyhjempi. 


Viides äitienpäivä oli jälleen ihana, mitä muutakaan se voisi olla? Aamu alkoi kahvilla sänkyyn. Saisin aamupalankin, muttei mun puuro-hera-raejuusto-mehukeittosekoitusta osaa täällä kukaan muu tehdä. Kahvi siis erittäin jees. Aamiaisen jälkeen koko jengi aamutreeniin BMX-radalle. Iltapäivällä oma äiti tuli kylään, syötiin marenkikakkua ja katsottiin kimpassa Espanjan GP.  


Kevääseen kuuluu myös ensimmäinen satamajäde, jotka herkuteltiin pojan kanssa lomapäivänä. Reissasin tuimana Vaasaan, poika sai uuden pääkallokypärän ja ajeli prätkällä Mikon kanssa. 


Kesälomaan on aikaa muutama viikko, aivan ihanaa, reipasta ja hymyntäyteistä alkukesää sulle!

<3

Ei kommentteja: