6. huhtikuuta 2015

Pitkää viikonloppua

Ihana mahtava pääsiäinen toi jälleen tullessaan neljän päivän vapaat. Pääsiäinen on ihan paras kirkkojuhla, koska on kevät ja edellämainittu vapaa.

Perjantain käytin vimmattuun siivoukseen, pesin sohvanpäälliset ja järjestelin paikat. Voin olla vähän hullu mutta oman kodin siivous on yksi parhaimpia tapoja rentoutua. Se on oikeasti kivaa.

Lauantaina aamujumpat, lapsukainen mummolaan ja mukavaa yhdessäoloa Mikon kanssa. Sunnuntaiaamupäivä J:n huoneen remppaa. Sitten perinteinen pääsiäislounas ja munaralli isomummolla. Mun mummi on maailman paras mummi, liian harvoin tulee sanottua sitä ääneen <3. Mun eka kesätyö oli olla mummin keittiöapulainen eräällä kurssikeskuksella. Se oli huippuduuni siihen aikaan koulun ohella, töitä oli kesä- ja elokuussa, heinäkuu oli lomaa. Työajat oli suht joustavat ja tunteja sai periaatteessa tehdä niin paljon kuin jaksoi. Mummin kanssa oli aina hauskaa, opin paljon ja oli kiva juoruilla (sukulaisista) ;).Ensin äiti kainalossa... 


... sitten uninen poika.

Tänään maanantaina oli jälleen aamureeni ja pyöräilyt mennen tullen. Niin ja vähän Legon rakennusta,  mäkkäriä, renkaanvaihtoa, kahvivieraita ja pihan kuopsutusta. Ihan huippua siis!Kyllä nyt taas jaksaa painaa. Huippuviikkoa sulle!

Ei kommentteja: