18. huhtikuuta 2015

Ilahduttava ja erilainen lauantai

Yleensä meidän lauantait menee aina tietyllä, samalla kaavalla. Aamusali, syömiset, kauppareissu ja kotoilu. Rutiinit tuo turvaa, sanotaan, ja hyvältähän meidän kaava onkin tuntunut.

Tänään oltiin kuitenkin jo seiskalta nokka kohti Helsinkiä ja Fitness Classic kisoja. Jonkun väärinkäsityksen vuoksi luultiin meidän kaverin kisaavan jo klo 10 mutta selvisikin miltei perillä, et oikea aika on vasta klo 14.


Mitäpä sitten tekemään? Tietysti nauttimaan lapsivapaasta ajasta, Vantaalle bongailee lentokoneita ja Ikeaan shoppailee. Voi harmi! ;)


Houkuttelin Mikon aamiaisbuffetilla Ikeaan. Hyvä minä! 

Kisapaikalla Kulttuuritalolla oli komea tunnelma, monta tiukkaa urheilijaa ja innokasta fania. Kertoivat, että koko viikonloppuna kisaa yhteensä 333 urheilijaa. Hieno tapahtuma kaikkinensa ja kyllähän sieltä sai taas intoa omiinkin treeneihin. Erityismaininta näytteilleasettajille, kerrankin saatiin messuilta kassit pullolleen maistiaisia, kuten liha-/kanasipsejä. Yammee!Nyt kotimatkalla, kotona odottaa Ikean tuliaiset paikalle laittoa ja Bahrainin aika-ajot (saadaan muuten kätevästi pyörimään alku jo kotimatkalla Sonera Viihteen kautta).


Me <3 weekend!

Ei kommentteja: