6. maaliskuuta 2015

Kuppikakkurautaa!

Tein eilen superhyvän kympin löydön Lidlistä: vaaleanpunaisen kuppikakkuraudan. Aika turhake, juu, mutta olihan se testattava josko päätyisi käyttöön.

Ja aivan mahtava vekotin muuten onkin!


Iltapalaksi paistelin aiemmin esittelemäni valkosuklaa-mansikkaprodemuffinit. Ja mikä parasta, taikina ei jäänyt kiinni rautaan vaan siitä irtosi kauniita pikku muffineita. Paistoaika oli n. 10 min. eli paljon lyhyempi kuin uunissa. Meni syöntiin salamana mutta ens kerralla testaan jollain herkkupäällisellä kuppikakkujen tapaan. Tuorejuustoa, kermavaahtoa..

Sillä ei elämän pelkkää kiristelyä pidä olla. Meillä vältellään vehnäjauhoja ja sokeria puhtaasti terveydellisistä syistä. Eikä se nyt varsinaisesti haittaakaan vaikka ohessa vähän kiinteytyisikin. Ainakaan mua ;).


Tänä aamuna testasin banaani-valkuais-heralättyset, joita joskus pannulla yritin tehdä huonolla menestyksellä. En silloin malttanut haudutella ja ne paloi kiinni. Ja tietenkin jäi sisältää raa'aksi. Mutta nytpä nekin onnistui, tadaa.


Täytyy myöntää ettei mikään makuelämys ollut mutta kyllä ne nyt nälkäänsä söi. Ja ulkonäöstä tuli mieleen lähinnä joku sieni. Makea tatti, nam, höm. Tuolla voisi muuten varmaan kananmunatkin paistaa pieniksi palleroiksi, testaillut siis jatkukoon.

Ei kommentteja: