22. helmikuuta 2015

Rumaa ja kaunista

Mä en inhoa mitään muuta niin paljon kuin negatiivisia ihmisiä. Tai en mä niitä ehkä inhoa, en vaan käsitä miksi energiaa pitää käyttää valittamiseen. Mun mielestä elämässä on niin paljon muutakin kuin huono keli, tökkivä liikenne, typerät ihmiset ja liian korkeat verot. Kaikkea hyvää ja kaunista.Negailijat ei varmaan tiedä miten meidän aivot toimii. Se ei ole salaisuus, voin sen nyt paljastaa: kun keskittyy huonoihin asioihin, näkee huonoja asioita. Simple as that!
Käytiin tänään landella mun iskän luona, ilma oli karsea. Satoi räntää, piha oli märkä ja kurainen, kaikkialla oli rumaa. Iskä on varmaan entisessä elämässä ollut joku hörhö tiedemies, sillä vähän sellainen se vieläkin on. Niiden talo näyttää aika monen mielestä karsealta, mutta se on omilla kätösillään tehnyt sen käytännössä tyhjästä. Ihan jokainen täysjärkinen ei piirrä paperille 700 neliön laajennusta vanhaan taloon, hanki luvat ja ala vaan tekemään. Mä niin arvostan iskän elämänasennetta ja luovaa hulluutta! <3
Landella roikkuu kaikenlaista ruosteista romua, mikä jonkun mielestä on tosi rumaa. Mitä jos katsoisikin niitä vähän uudella silmällä? Rumakin on kaunista jos niin haluaa.
Mun mielestä ihmisten pitäisi enemmän keskittyä siihen, mitä kaikkea hyvää ja kaunista meidän ympärillä on. Huonossa kelissä saa ulkoilla rauhassa, liikenneruuhkassa on hetki aikaa itselle tai perheelle. Typeriä ihmisiä on joka paikassa, mitä niitä ihmettelemään? Korkeilla veroilla kustannetaan aika paljon kaikkea tärkeää tässä yhteiskunnassa.


Kun haluan nähdä hyvää ja kaunista, näen hyvää ja kaunista. 

Huomenna on maanantai ja siinäkin lienee jotain hyvää... ;) Treenipäivä ainakin, siinä yksi hyvä syy hymyyn.

1 kommentti:

Berthold Hanisch kirjoitti...


I was recommended this website by my cousin. I'm not sure whether this post is written by him as no one else know such detailed about my problem. You are wonderful! Thanks! gmail.com login