15. heinäkuuta 2014

Unelmia ja ajatuksen virtaa

Lomalla on ollut aikaa ajatella kaikenlaista. Vain kesällä on kuukauden kiireetön ajanjakso, jolloin voi rauhassa pohdiskella asioita. Ei mitään elämää suurempaa vaan sellaista, jota ei ehdi tai jaksa miettiä arkisin.

Siinä tuoksinnassa palasin kolme vuotta taaksepäin syyskuulle, kun perustin tämän blogin. Olin  istunut viikonlopun hyvinvointivalmentajakurssilla ja saanut kärpäsenpureman mahdollisesta alanvaihdosta. Blogin alkuperäinen tarkoitus oli seurata matkaani kohti PT-opintoja. Jossain vaiheessa nykyinen duuni imaisi mukaansa niin, että tavoite vaihtui MBA-opintoihin, jotka muuten ovat syksyllä pulkassa.

Nyt ajatus tuosta alkuperäisestä tavoitteesta, unelmasta, on jälleen nostanut päätään. Pitäisikö kuitenkin perehtyä ammatillisesti hyvinvoinnin ja liikunnan suuntaan? Alanvaihtoa tässä tuskin kukaan on tekemässä, mutta miksi en seuraisi haaveita ja tekisi niistä ainakin osittain totta? Isoja kysymyksiä näin lomalla pohdittavaksi.

**

Salilta on pidetty väliviikkoa. Pyritään kuukauden - parin välein pitämään kevyt viikko, sellainen, jolloin pysytään pois salilta. Juostaan ja pyöräillään, hiihdetään ja kävellään. Annetaan kropalle aikaa palautua ja mielen rahoittua. Kevyelle viikolle osui sattumalta myös ensimmäinen lomaviikko.
Lomaliikuntaa, tässä ollaan temppuilemassa skeittipuistossa. BMX on meillä kova juttu :).

Ei kommentteja: