8. kesäkuuta 2014

Tekopyhää? ;)

Oma blogi on hauska paikka, koska sinne voi kirjoitella ihan mitä mieli vaan tekee. Vaikka kaikenlaista sellaista, mikä facebookissa ärsyttää.

Positiivisuushaaste oli yksi sellainen. Kirjoitin tänne joku sata vuotta sitten Gratitute-journalista, eräänlaisesta päiväkirjasta, johon kirjoitetaan kolme positiivista asiaa joka ilta. Kun sama idea sitten lähti leviämään facessa, oli se omalla kohdalla jo aika nähty. Mutta hienoa on toki se, että alituisen valittamisen sijaan porukat pysähtyy miettimään hyviä asioita elämässään, olkoon se sitten vaikka jonkun yhteisön kautta.

Toinen puistatus on "juoksin tänään 26 kilometrin lenkin, ja tässä todisteena kuvakaappaus Runkeeperistä" -ihmiset. Hienoa, että juoksit. Mutta kertoisitko miksi haluat jakaa sen jokaiselle kolmellesadalle facebook-tuttavallesi? Mäkin oon laittanut kuvakaappauksia tänne, josta ne näkee vain sellaiset tyypit, joita luultavimmin kiinnostaa mun treenit.

Kolmas on uusi vauva tai koira -ihmiset. Nyt se syö, nyt se nukkuu. Tässä se on oikealta ja tässä vasemmalta. Mutta ei voi moittia, onhan vauva tai koiranpentu maailman ihanin olento. Tuoksuukin niin hyvälle. Mäkin sorruin tähän silloin ku poika syntyi. Mut hei. Näiden ihmisten jutut piilotetaan aika nopeasti, koska muita ei vaan kiinnosta sen vauvan tekemiset 24/7. Paitsi sitä kummitätiä, joka tykkää jokaisesta postauksesta. Kuuluuhan se vähän niinku rooliin.

Jere Karalahtea lainatakseni; ugh, olen puhunut.

Muuten, tällanen look...


...syntyy tällasella ihanuudella. <3


Ah, kesä. Neljä viikkoa neljän viikon lomaan.

Ei kommentteja: