29. toukokuuta 2014

Vapaapäivää!

Arkivapaa on yksi maailman paras keksintö - varsinkin työntekijän näkökulmasta. Ja varsinkin kun kyseessä on helatorstai, jota seuraa lomapäiväperjantai. Ei voi valittaa.

Kiristelyä olisi virallisesti jäljellä kaksi päivää. Paino on tippunut 0,5 kg viikkovauhtia, joten ihan en tavoitteessa painon suhteen ole. Mutta mikä parasta, fläsä on lähtenyt pääosin vatsan seudulta, joten siinä mielessä olen täysin tyytyväinen tulokseen.

Toukokuu ei ole ollut painajaismainen, vaikka olen jonkin verran enemmän tarkkaillut syömisiä. Lounaan olen hotkinut työpaikkaruokalassa, ravintolassa käynyt pari kertaa ainakin ja hampparia sekä jädeäkin mennyt. Elämästä on siis nautittu ja silti puntarin luku on pienentynyt. Aerobista en ole tehnyt lainkaan, heh.

Aamulla tietysti suunnattiin salille. Pari viikkoa on treenien osalta mennyt tosi epäsäännöllisesti erinäisten työhommien vuoksi. Kolmijakoiseen ohjelmaan olen taas siirtynyt, se tuntuu toimivan mulle parhaiten.

Tänään runnoin käsiä. Koska virtaa tuntui vielä niiden jälkeen riittävän, saivat myös vatsa ja olat huomiota osakseen. Treenin jälkeen iskettiin molempien niskaan Thermocaret, rapotoin myöhemmin vaikutuksista.

Ei kommentteja: