21. maaliskuuta 2014

Jänskättää

Mä oon tosi kilpailumielinen ja voitontahto on kova. Tykkään myös valmistautua aina hyvin, olipa kyseessä sitten töissä esiintyminen tai vaikkapa huomenna häämöttävä salikilpailu. Huomiset kisat nyt sitten jänskättää, koska en ole harjoitellut niitä varten lainkaan.

Kävin äsken psyykkaamassa ja piiskaamassa itteäni lenkillä ja onnekseni kevään enkat paukkuivat. Yritän unohtaa huomenna kisaavani muita vastaan, kovin vastustaja on kuitenkin minä itse. Olen asettanut tietyt tavoitteet mitkä aion saavuttaa.  Se mitä muut tekevät, ei ole mitään väliä, mä voitan itseni ja se on tärkeintä. Tätä mä hoen mantran lailla ja yritän uskoa siihen. Perskuleen vaikeaa se vaan on. 

Toisaalta nyt on hyvä hakea myös pohjatulosta, jota vasten lähteä ens vuonna oikeasti kisaamaan ;). 


Keep it up!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppiä! !;) -Hepu

jm kirjoitti...

Kiitos hepuseni <3