28. helmikuuta 2014

Helmikuun viimeinen

Jokaisesta huushollista löytyy blenderi. Siis sellainen sekotin, johon laitetaan tavaraa, pyöräytetään ja josta juoma kaadetaan lasiin. Muuten kätevä, mutta maailman ärsyttävin tiskata.

Nyt näytti Kärkkäisellä olevan tarjouksessa sellainen merkitön vitkutin, jossa juoma tehdään suoraan pulloon, jonka voi napata vaikka mukaan. Normihinta 25e, nyt tarjouksessa 15e. Pakkohan se oli ostaa.

 

Odotukset ei ollut kovat, halvalla ei saa hyvää vaimitensenytmeni. Mutta hei, ainakin normi hedelmäsmoothien se pyöräytti muitta mutkitta. Koneessa ei ole edes käynnistysnappulaa, johto seinään ja menoks. Kovin kauniskaan se ei ole, mutta koska itse laite painaa maitopurkin verran, on se kätevä napata kaapista tarpeen tullen. Ainakin yhden kerran kokemuksella tuntuu näppärältä laitteelta. 


Kävin tällä viikolla Norjassa työmatkalla ja ihastuin Trondheimiin. Kaunis ja puhdas kaupunki. Budjettimatkalle sinne ei kannata lähteä, esim. BK:n Whopper-ateriasta saa pulittaa reilut 12e. 
Vaikka itse matka ja kohde oli super, en toivottavasti enää koskaan joudu lentämään flunssassa. Viisi lentoa kahteen päivään puhkasi toisen tärykalvon ja tulehdutti toisen korvan; nyt siis antibiooteilla 10 päivää. Pakkolepo tekee varmaa muuten ihan hyvää, pää vaan kaipaa jo liikkumaan. Toivottavasti viikonlopun aikana helepottaa. I'm so sick...


Huomenna alkaa jo maaliskuu, kevät tulee, mahtavaa! <3 Parasta on kaivaa fillarit varastosta ja lähteä suhailemaan vastalakastuille kaduille.

Ei kommentteja: