6. kesäkuuta 2013

IHerb jäi tulliin

Olen aiemmin kovasti suositellut iHerbiä, mistä olen tähän asti onnistuneesti tilannut vitamiinit suoraan kotiovelle. No tälläkertaa ei mennyt ihan putkeen.

Tilaus jäi ilmeisesti tullin haaviin. Kiva. Odotella nyt ensin huimat kuusi viikkoa (tämä on iHerbin ilmoittama pisin toimitusaika Suomeen) ja sitten saada tietää jäävänsä tyhjin käsin. IHerbin toimitusehdoissa sanotaan, etteivät ole vastuussa paketin saapumisesta mutta mulla kävi hyvä tuuri; palauttavat koko maksun postareineen, tämän kerran. Onneksi, koska yli viiskymppinen olisi muuten mennyt hukkaan.

Harmittaa vietävästi, koska eihän sieltä enää mitään uskalla tilata. Toista kertaa eivät rahojakaan palauta. Mitään kiellettyjä aineita en todellakaan tilannut; kalanmaksaöljyä, bcaa:ta, probiootteja ja huulirasvaa.

Poistan tuosta sivupalkista myös alennuskoodin, en halua kannustaa ketään ottamaan turhaa riskiä. Tullikaan ei muuten ilmoita asiasta mitään, hävittävät vain suoraan tuotteen.

Mistähän jatkossa tilaisi vitamiinit, ideoita?

 

Miten tämä kuva liittyy aiheeseen? Ei muuten kuin ettei mene ihan putkee tämän perheen poseerauksetkaan :). Ei kommentteja: