7. toukokuuta 2013

Leaders and managers


Olenkohan aiemmin kirjoittanut työminästä enempää, kuin yhden postauksen? Vietän päiväni esimiestyön kiemuroissa erään kansainvälisen yhtiön eräässä asiakaspalveluyksikössä. Olipa epäselvää, tarkoituksella. En avaa työpaikkaani tämän enempää, koska haluan taata tiimilleni sekä organisaatiolle suojaa ja nimettömyyden.

Olen opiskellut johtamista paitsi perusopinnoissa ammattikorkeakoulussa, myös vuoden mittaisissa amk-erikoistumisopinnoissa. Itsensä kehittäminen on lähellä sydäntä, kuten ehkä tämä blogikin on antanut jo ymmärtää. Syksyllä haaveilen YAMKin (MBA) aloittamisesta, saa nähdä kuinka käy.Työhyvinvoinnin kehittäminen ja vaaliminen on mun esimiestyön arvoasteikolla tosi korkealla. Uskon täysin, että työssään viihtyvä, itsensä tärkeäksi tunteva työyhteisö tekee myös parasta tulosta. Henkilöstöä ei johdeta tuloksiin kepillä vaan porkkanalla. Toki johtajalta pitää löytyä sopivaa tiukkuutta ja vastuunkantoa, mutta perustyön on oltava arvostavaa, tasapuolista ja hyvää fiilistä vaalivaa.

Tein työhöpinöille, johtajuudelle ja työhyvinvoinnille oman sivun yläpalkkiin. Kiitos tuhannesti Karoliina avusta teknisessä toteutuksessa :). Jatkossa kaikki tunnistella "työ" löytyvät omalta sivultaan.
1 kommentti:

Karoliina kirjoitti...

Hehe, varmaan eka kerta kun minä tekniikan suhteen apua annan :D