4. toukokuuta 2013

Kevätfiilistä ja treeni-iloa

Erinäisten syiden vuoksi olen pitänyt salitaukoa parisen viikkoa. Tänään kuitenkin starttasin päivän aamujumpalla ja kulkihan se. Aika tahmeasti nimittäin. Kaikki paineet ja voimat olivat tipotiessään. Noh, kunhan tässä pääsen jälleen treenin makuun niin kyllä se siitä alkaa kulkea. Paino oli alhaisimmillaan aikoihin, varmaan siis lähtenyt muutakin kuin läskiä.

Hermotin jalkoja tekemällä pienillä painoilla pitkää sarjaa; 3 x (2x 10x takakyykky + SJMV superina). Yhteensä siis 120 toistoa. Päälle reidenojennukset, vatsaa ja vähän hannuja.

Voi muuten miten onnelliseksi oma piha voi ihmisen tehdäkään. Kuljen siellä päivittäin ympyrää, välillä haravoiden ja kastellen, kuopsuttaen ja istuttaen. Yritän opettaa Väinöä pysymään irrallaan, tähän asti ainakin ihan hyvällä menestyksellä. Lenkkipolulla haukahtelevat kaverit ovat se suurin haaste ja Väinön mielenkiinnon kohde. Kumma, miten sekä lapsilla että koirilla osaa joskus olla valikoiva kuulo.

Lapsesta puheenollen, pikkumies sairastaa. Kevätflunssa kuumeineen iskee päälle. Mummi jos pääsisi maanantaina hoitohommiin, niin äippä pääsee paiskimaan töitä. Vaikka perhe meneekin täysin kaiken muun ohi, on just nyt niin hektinen vaihe töissä, etten oikein mitenkään pysty olemaan pois.

Ei kommentteja: