19. toukokuuta 2013

Hiljaiseloa ja buzzing

Miten päivät tuntuu hurahtavan ohi niin nopeasti? Pitäisi ehkä alkaa downshiftaamaan vai riittäisikö vaan priorisointi niin, että tekee vaan asioita, jotka lisäävät onnellisuutta ja jättää muut turhanpäiväisyydet tekemättä? Hmm, ehkä se ei sen kummempaa olekaan. Multa jäisi ensimmäisenä netin selailu kotona, siihen menee muuten tuhottomasti aikaa. Se onkin ainoa asia, mistä äkkiseltään olisin valmis luopumaan. Taidanpa testata ens viikon.

Mainostin joku aika sitten, että pääsin buzzaamaan (= kokeilemaan tuotetta kotona ja raportoimaan siitä rehellisesti teille). Buzzador lähetti paketisa Veetin Easy Waxia, eli tuotteen, jolla jalkakarvojen oli tarkoitus saada kyytiä. Uskon, että kaikki naiset sheivailee ahkerasti varsinkin kun lahkeet lyhenevät enkä liene poikkeus, joten odotin tuotteelta paljon. Olen tasan kerran koittanut vahatuotteita, ja tuolloin kokemus ei ollut häävi.


Pakkauksessa tulee mukana roll-on-mötikkä, jota lämmitetään noin 20 min. Laitoin laitteen lämpiämään, mutta ohjeen mukaisen ajan jälkeen vaha ei hievahtanutkaan. Katsoin ohjetta tarkemmin, ja siellä neuvottiin lämmittämään tässä tapauksessä vielä 10-20 min. Oikeesti? Kellä on aikaa lämmitellä ihokarvanpoistovahaa vajaan tunnin verran? Toisen 20min jälkeen ja mötikän ravisteluiden jälkeen (tämäkin neuvottiin ohjeissa), sain purkista iholle vahaa. Vaaleanpunainen vaha oli mukavan lämmintä ja levittyi hyvin. 


Vahan päälle silitetään kädellä karvanpoistoliuska. Silitin muutamaan otteeseen ja nappasin reunasta kiinni. Ei sattunut, mutta ei ollut tuloskaan kummoinen, vain muutama haiven jäi lappuun kiinni. (Ja tässä vaiheessa lienee parasta selventää, ettei mun koivet ole kovin karvaiset, joten paljoa ei tuotteelta olisi vaadittu, että olisi kaikki mukaansa napannut.)

Laitoin samaan kohtaan uudelleen vahaa ja toistin toimenpiteen, edelleenkään tulos ei miellyttänyt. Kerran vielä yritin, mutta koska edessäni ei todellakaan siintänyt sileä ja karvaton iho vaan punainen, kosketusarka ja hieman-vähemmän-karvainen yksilö, luovutin. Olin käyttänyt tässä vaiheessa aikaani noin tunnin ja saanut tulokseksi muutaman irtohaivenen ja punaisen koiven. Ehkä en osaa tekniikkaa tai sitten tuote ei vaan toimi.

Suosittelisinko? En oikein keksi tilannetta, missä oman kokemukseni mukaan tuote olisi hyödyllinen tai kokeilemisen arvoinen. Jos osaa tekniikan ja haluaa käyttää ihokarvojensa käsittelyyn aikaa, varmasti tuote on ihan jees. Itse vaan arvostan helppoutta, ja nappaan jatkossakin mieluummin suihkuun partahöylän kuin alan uudelleen kuvaamaani karvanpoisto-operaatioon.

Impulsiivisena ihmisenä haluan elää tilanteessa ja tehdä siten, miltä parhaalta tuntuu. Tämän vuoksi en muuten käy koskaan partureissakaan, koska en halua juosta aikataulujen perässä. Väriä saa päähän kotonakin ja huonot latvat saa saksimalla kyytiä. Äh, ihan tarpeeksi saa suunnitella asioita töissä etukäteen, en todellakaan halua tehdä sitä omalla ajallakin.

Kiitos kuitenkin Buzzador, toivottavasti saan kutsun testaamaan vielä toistekin... ;)

**
Ei kommentteja: