31. maaliskuuta 2013

Loman antimia

Pääsiäinen toi mukanaan kauan odotetun kevätloman. Vielä huominen ollaan vaan ja ladataan akkuja, tiistaina töihin ja uusiin haasteisiin. Lomalla on touhuttu vaikka ja mitä, kuten siivottu veranta kevätkuntoon, ommeltu uutta verhoa ja järjestelty paikkoja uuteen uskoon ekologisesti ilman uusia kalusteita tai pennin hyrrää. Tekee ihmisen kumman iloiseksi saada jotain uutta vanhasta.

Ja treenattu tietenkin, ihan mukavasti ovat kulkeneet. Paino on tippunut kevään aikana jonkin verran, ei tarpeeksi mutta tyydyttävästi. Peilistä ei moikkaa enää yhtä iso pömppö kuin aiemmin ja sekin hymyilyttää.

Harjattu ja trimmattu Väinöä, leikkautettu kissa. Paijattu ja hellitty, painittu, jahdattu ja löydetty.Käyty ensimmäisellä potkulautalenkillä pojan ja koiran kanssa, sotkettu itsemme kuraan ja rapaan. Nauratti, kunnes tuli pesun aika ja vuoroaan odottava koira puri kyllästyksissään hihnansa poikki.

Grillattu makkaraa lumihangessa ja nautittu muutama aikuisten juoma hyvässä seurassa.
Luettu liikaa työmeiliä ja suunniteltu tulevaa.


Odotettu lämpimiä ilmoja ja ihailtu kauniita auringonlaskuja. Kevät saa aikaan hymyn ja ilon, loma on tehnyt tehtävänsä ja odotan innolla uuden alkua 2.4.

Ei kommentteja: