21. helmikuuta 2013

Suosituksia Lahden saleista?

Ollaan nyt pari vuotta käyty nykyisellä salilla pääosin tyytyväisenä mutta tänään vedin herneet nenään; naisten normaalisaunan vuorot on typistetty kahteen iltaan ja yhteen aamuun. Mulle sauna on ihan ehdoton treenin jälkeen, lämmin, rentouttava hetki palautua ja juoda rauhassa palkkari.Kahvikonetta pyydettiin joku aika sitten, niin saatiin vastaukseksi, että sitä pitäisi mennä niin kovin monta kupillista päivässä, että kannattaisi (!). Asiakapalvelussa työskentelevänä ja hyvän palvelun sanansaattajana vedin herneet tästäkin. Ette sitten ajatelleet tarjota sitä kahvia maksutta, niin kuin asiakaspalveluna? Esim. Elixia Helsingissä tarjoaa jäsenilleen maksuttoman aamiaisen, toki se näkyy kk-maksussa mutta ah mitä palvelua aamuvirkuille liikkujille.

Hirmuisen suppea valikoima saleja meillä päin, tai sitten omat kriteerit on liian kovat: kohtuuhintainen kk-maksu ja iltasaunat. Ehkä pitäisi alkaa käydä uimahallin kuntosalilla niin saa mitä haluaa, heh.

2 kommenttia:

Ellu kirjoitti...

Itse vaihdoin keskustaan Fressille, missä saunat (tavallinen sekä infrapuna) ovat päällä aamusta iltaan. Kuntosali on perushyvä! Myös ikärajatonta lapsiparkkia pidän erityisen hyvänä juttuna. :-)

Jenni kirjoitti...

Oi, tuo saunapuoli kuulostaa tosi hyvältä. Lapsiparkin suhteen ollaan huippuhyvässä asemassa kun miehen vanhemmat ovat suostuneet hoitamaan poikaa. Lapsiparkki on tietenkin tosi jees palvelu, ehdottomasti, mut aina tietysti parempi jos pitkän päiväkotipäivän jälkeen saa lapsen hoitoon "toiseen kotiin". Tsemppiä reeneihin :)