16. helmikuuta 2013

Nyt sitä saliasiaa (ja jotain muuta) as I promised

Ihan huippuhyvät treenit oli tänään, mistä jäi aivan mahtava fiilis. Tankkasin aamulla normaalia enempi hiilareita (puuron lisäksi pieni banaani ja puolikas Real) ja niiden ansiosta jumppa sujui kuin valssi.

Pumppailin selkää ja käsiä sekä juoksin matolla kuin hullu. Jotenkin tosta juoksemisesta on tullut uusi intohimo, aivan mahtavaa laittaa musat täysille ja juosta kuin viimeistä päivää. Spotify on mun uus best friend, en voisi kuvitellakaan enää treenejä ilman sitä. Testaappa vaikka alla olevaa, jos siitä ei saa kiksejä niin ihmettelen ;)Päivitin tänne muuten tuollaisen Mexico-aiheisen otsakkeen. Kun talvi vetelee viimeisiään ja odotan kevättäkin kuin viimeistä päivää, tekee mieli kaikkea uutta. Kotia on kiva laittaa vähän uuteen uskoon, vaatekaappiin uusia vermeitä ja miksei vähän ehostaa blogiakin. Kaikkia näitä yhdistää värit, mustavalkoharmaabeigen talven jälkeen on ihanaa kun ympärillä on värejä. Sitruunan keltaista, appelsiinin oranssia, taivaan sinistä ja limen vihreää. Unohtamatta pirteää pinkkiä.

Oon äärettömän huono ottamaan kuvaa treeneistä, mun mielestä silloin keskitytään täysillä rautaan eikä poseerata kameralle. Treeni- ja kehityskuvia on kyllä mukava katsella, joten pointsit teille, jotka niitä viitsitte ottaa. Mä kuvailen vain vaan pusukuvia M:lle tai makaronijauhelihakasvismössöjä.

Nyt tietokoneet veks, punaviinilasi nenän eteen ja Putouksen pariin. Ihanaa lauantaita!

2 kommenttia:

Karoliina kirjoitti...

Ihanan aurinkoinen tuo uus banneri!! Ai kun minäkin tuon juoksukipinän jostain saisin...

jm kirjoitti...

Mä inhosin ennen juoksemista, koska siinä hengästy niin nopsaan, puristi rinnasta ja pisti palleasta joka ikinen kerta. Mutta kun sitä vaan alkaa tekee, ja suosittelen alottamaan intervalleista (hölkkäät tai juokset yhden lyhtypylvään välin ja kävelet niin kauan kuin syke laskee), niin jossain vaiheessa huomaat, että täähän on oikeesti kivaa. Ja hyvät kengät on kaiken a ja o. Kunnon lenkkareilla juoksu luistaa, huonoilla ei saa ku penikat kipeeksi. Omien geelitossujen kuva löytyy täältä http://www.aamutuuli.com/2012/06/lenkkeilyn-hurmaa.html