1. helmikuuta 2013

Muutama sana työminästä

Työt on viime viikkoina ollut paljon mielessä. Meillä on meneillään YT:t, eikä omasta kohtalosta tiedä vielä ainakaan kuukauteen mitään. Jaksan kuitenkin uskoa, että hyvälle työntekijälle riittää aina kysyntää. Myös eräs työtarjous pyöri ajatuksissa jonkin aikaa, välillä vieläkin.


Olen ollut esimiehenä nyt kahdeksan kuukautta ja matka on toisinaan kivisempi, joskus on voinut tallustella jopa avojaloin. Parasta työssä on ihmiset, joiden onnistumiset ovat myös omia onnistumisia ja kurjuudet kannetaan yhdessä. Tiedän, että he luottavat minuun ja tietävät seisovani heidän takana. Eri mieltä voidaan olla vapaasti, mutta yhtenä rintamana pysytään aina. Vähän kuin perheenä. Työperheenä.


Ensi viikolla oma vastuualue kasvaa jälleen hieman erään projektin myötä. Urheilun kannalta on tärkeää pitää stressitasot matalalla, lihas kun ei ota kasvaakseen paineen alla.


Jos joltain tiimiläiseltäni kysyy millainen olen, uskon vastauksen olevan joko iloinen, aurinkoinen, positiivinen tai tsemppaava tai muu hyvää asennetta kuvaava adjektiivi. Se on myös tapa, jolla haluan elää myös työn ulkopuolella ja lapselleni opettaa; ei se elämä murehtimalla muutu vaan tekemällä, ja se on paljon hauskempaa hymyssä suin.Huomenna jälleen aamusalit, kohta juoksemaan. Aurinkoa viikonloppuun. Migreenikin pysynyt pois jo viikon, jei.

Ei kommentteja: