1. lokakuuta 2012

Uutta ohjelmaa

Nyt on uutta 2-jakoista ohjelmaa neljät treenit takana. Ohjelma löytyi lopulta Pakkikselta googlettamalla. Ohjelma on siis kaksiosainen mutta tehdään neljässä setissä eli yhden viikon aikana kroppa käydään kahdesti läpi.

Ensimmäiset kaksi treeniä on voimapainotteiset ja seuraavat kaksi rakentavat lihasta tehokkaammin ja nostavat lihaskestävyyttä. Voin sanoa, että 2 a ja b olivat aikamoista taistelua paikkojen ollessa vielä hapoilla edellisestä treenistä.

Mussa on sellainen vika (tai ominaisuus), että kyllästyn tosi nopeasti, jos treenit ovat ykstoikkoiset  ja kaipaankin aika paljon vaihtelua. Esim. pelkkä jalkapäivä on aivan tuskaa; rankkoja ja peruskunnon päälle käyviä treenejä koko setti, huoh. Toisaalta olen myös huomannut, että 2-jakoinen toimii mulla parhaiten. Näin ollen uusi ohjelma tuntuu juri passelilta, sopivasti vaihtelua ainakin.

TOISTOT: 
1a & 1b: 4-6
2a & 2b: 8-15

TREENI 1a

Etukyykky/takakyykky 5x
Penkkipunnerrus tanko 4x
Pystypunnerrus kp 4x
Ranskalainen punnerrus 3x
Vatsarutistus 3x

TREENI 1b

SJMV/mave 5x
Leuanveto 3x
Kulmasoutu kp 3x
Hauis kp 3x
Takaolkapääsoutu 2x
Pohkeet seisten 4x


TREENI 2a

Jalkaprässi 3x
Reiden ojennus 3x
Vinopenkki kp 4x
Viparit sivulle 4x
Pushdown 3x
Jalannostot 3x

TREENI 2b

Reiden koukistus 5x
Alatalja 3x
Ylätalja 3x
Hauis tanko 3x
Viparit taakse 2x
Pohkeet istuen 4x


Alla on pari vanhaa kuvaa, tuo eka on vuoden takaa Turkista ja seuraava about samoihin aikoihin salilta. Kolmas on viime lauantain pumppitreeneistä. Kiva huomata, että edes hitusen on lihaakin matkan varrella mukaan tarttunut. :)Ei kommentteja: