6. syyskuuta 2012

Pari sanaa ruuan merkityksestä

Salin vaa'assa oli tänään iloinen yllätys, kun paino oli noussut edelliskerrasta. Kirjoitinkin aiemmin, kuinka lihaskasvun esteenä on ollut liian vähäinen syöminen. Nyt kun kalorit on saatu kohdilleen muutamalla jipolla ja ruoka-ajat on tarkat, voi kehittymistäkin odottaa.

Mitä jippoja olen käyttänyt? Ensinnäkin on tärkeää huolehtinut tarpeeksi suuresta määrästä proteiinia. Ja kun määrä on saatu kohdilleen, lisätään ympärille tarpeeksi hiilareita. Ja jotta niitä kaloreita varmasti kertyy, tulee myös rasvaa saada kunnolla. Yksinkertaista, mutta niin vaikeaa toteuttaa. Suurilla kalorimäärillä tulee tietenkin myös saada tarpeeksi lihasärsykettä, etteivät kalorit päädy pelkästään vyötärölle. Ihan siis perustekemistä, ei mitään taikatemppuja.

Jos loppuun hieman mainostaisi, on Lidlin 250g rahka uusi mukava tuttavuus. Siinä on rasvaa yli 4%, ja proteiiniakin muistaakseni 10,5g per 100g. Kannattaa testata jos kuuluu kalorinkerääjiin.


Treenitkin kulkivat tänään hyvin, ehkä osittain juuri tuon painonnousun tuoman motivaatiotsempin vuoksi. Treenikuvia luvassa lauantain aamusalilta, silloin voi yleensä treenata kaksistaan ja kehtaa kuvaillakin.

Ei kommentteja: