3. syyskuuta 2012

Noloa.

Kuinka nopeasti voi kuukausi hurahtaa? Näköjään hyvin, koska en edes hoksannut, etten ole kuukauteen postannut mitään.

Ens viikonloppuna on Lahdessa Fitness Expo, sinne on suunnattava shoppailee ja nostattamaan treenimotivaatiota. Tuossa sivupalkissa olevia blogeja kun on seuraillut, on hienoa nähdä kuinka tytöt kisoissa pärjäävät. Viime viikonloppuna lahtelainen Eveliina pokkasi kultaa Jyväskylän karsinnoissa, upeaa. Messuilta täytyy myös käydä ostamassa Jan Sundellin Hanki lihasta, polta rasvaa -kirja. Varmasti mielenkiintoinen ja taidolla kirjoitettu, onhan mies ammatiltaan lääkäri ja kilpailee bodybuildingissa.

Ja sitten pitää hehkuttaa Karkkipäivä-blogista löytämääni mainiota siemennäkkärireseptiä. Kannattaa ehdottomasti testata. Ainekset sekaisin ja uuniin 200 asteeseen 20-30 min. Taikinan saa litteäksi kaulimella, kun laittaa väliin voipaperin. Herrrkullista.

Tänään oltiin jälleen treenaamassa. Hyvin kulki, vaikka maanantai klo 16 ei jaksamisen kannalta otollisin aika olekaan.


Ylpeä täti ja 7vk Amstaffin pentu Manu. <3


Siemennäkkäri


Yksinäisen työn raataja.Noloa on myös se, etten jaksa taistella noiden kuvien kanssa. Ovat epäloogisessa järjestyksessä ja typerästi peräkkäin, tiedän. Olkoot. Unia!

6 kommenttia:

Karoliina kirjoitti...

Hei wow sun selkää!! :)
Ja kiitti kun laitoit ton reseptin, ei tartte itse lähteä etsiskelemään... Täytyy kokeilla kunhan saan luvan enempiin hiilareihin ;)

Anonyymi kirjoitti...

Hieno blogi sulla. Tervetuloa, olen sisääntuloaulassa lauantaina puolesta päivästä eteenpäin sunnuntai iltapäivään. Mukavaa viikonloppua!
t. Dr Body

jm kirjoitti...

Mahtavaa salapoliisityötä, viikonloppuna nähdään!

jm kirjoitti...

Kiitos, kiva kuulla, vaikka kyllä sitä omasta mielestä on vielä pitkä matka edessä ;). Voisikin mielenkiinnosta laskea makrot tuohon näkkäriin, luulen ettei hiilarit kauheen korkeelle nouse. Hienosti olet jaksanut omaa dieettiä vetää, go girl!

Elina kirjoitti...

GYM Spacen kautta klikkasin itseni tänne ja samalla huomaan, että treenaamme samassa paikassa - minä vaan nykyään enemmän tuolla kamppailusalin puolella! Tsemppiä treeneihin. :-)

jm kirjoitti...

Kiitos Elina ja samoin, treeni-iloa myös salin toiselle puolelle. Vinkkaahan kun ensi kerran osutaan samoihin aikoihin salille, tuosta profiilikuvasta kun ei oikein sinua tunnista ;).