2. elokuuta 2012

Vähiin käy ennen kuin...

Loman viimeisiä päiviä viedään. Onneksi on kuitenkin mielenkiintoinen ja mukava työ, johon palata hymyssä suin. Turha sitä on kuitenkaan kieltää, etteikö lomalla viihtyisi aina hieman pitempäänkin.

Pari päivää käytiin köllimässä mökillä ja tulihan se talviturkkikin viimein heitettyä. Mikäpä se oli polskiessa kun veden lämpö oli 25,5 astetta.

Treenit kulkee loistavasti ja tuntuu, että kehitystäkin olisi tullut. Ainakin aamupaino oli noussut 1,5 kg. Kohta lähenee 65 kg:n rajapyykki ja taidankin lisätä tavoitteeseen viitisen kiloa lisää.

Tein pari kuukautta kaksijakoisella ja viime viikolla siirryin kolmijakoiseen. Nyt 1. treenissä on rinta ja selkä, 2. treenissä jalat ja 3. treenissä hartiat ja kädet. Jalkapäivä on se haasteellisin, koska isot lihasryhmät vaativat hyvää kuntoa ja itsellä peruskunto voisi olla parempikin. Toisekseen jaloilla on suuret painot (esim. prässissä viimeksi 125 kg) ja niiden punnerrus on kovaa hommaa. Kolmmanneksi oma asenne jalkajumppaan on huono ja se näkyy myös tuloksissa.

Uudet treenivaatteet tilasin syksyä piristämään. Olen jo pitkään haaveillut yksistä BB-housuista, ja nyt raaskin ne ostaa. Laitan kuvaa kunhan tulevat.

Onnelliset (ja tärähtäneet?) lomalaiset.

Ei kommentteja: