27. heinäkuuta 2012

Kesäpäivän ihanuuksia

Olen päättänyt etten valita huonoista kesäkeleistä, ne kun ei siitä mutisemalla miksikään muutu. Sitä paitsi lapsen myötä olen oppinut, että sää on juuri niin hyvä kuin on varusteet.

Mutta en silti pysty olla hehkuttamatta tämän päivän keliä ja ohjelmaa. Lähdettiin aamupäivällä veneelle murujen ja poikapuolen kanssa. Keli oli upea, uitiin ja köllöteltiin auringossa. Saatiin mukavan kokoinen kuha, mikä savustettiin myöhemmin kotona ja syötiin kera kesäisen salaatin. Namii. Siitä masut pullolaan hierontaan. Huomenna hartiat ja selkä kiittää.

Aamusali on taas huomenna, ja se onkin aina ehdottomasti viikon paras treeni. Ensinnäkin aamulla on puhtia treenata täysillä, salilla ei ole kauheasti väkeä ja treenistä saa hyvät vibat loppupäivään. Aiemmin oli myös mukava käydä saunassa venyttelee, mutta harmiksi ottivat kesälauantaisin saunat pois päältä. Jätin palautetta, kerroin, että ollaan jo 1,5 vuotta käyty lauantaisin treenaamassa ja sauna kuuluu oleellisesti treeniin, mutta enpä saanut niitä päälle edes pariksi tunniksi. Kurjaa kun sali kyllä panostaa uusasiakashankintaan mutta jättää huomioimatta nykyiset asiakkaat. Meitä käy aina kolme henkilöä, eli sali saa meistä reilut 150e/kk. Luulisi, että tuolla rahalla saisi myös lauantaisin saunan päälle, ja löylyttelee siellä toki muutkin. Saapa nähdä tuoko syksy salimuutoksia tullessaan.

Tämän päivän ruuat ovat olleet normaalista poikkeavat:
- aamupala seisovasta pöydästä (sämpylää, leikkeleitä, vihanneksia, kiiviä, aplarimehua ja kermakahvia)
- lounas veneellä (karjalanpiirakoita, kinkkua, kurkkua, banaania ja prodepatukkaa)
- 2. lounas kotona ennen hierontaa (kuhaa, salaattia ja kevytmaitoa)
- päivällinen (jauhelihaa, pastaa, ruisleipää kinkulla, metukalla ja kermajuustolla)
- kohta iltapalaksi rahka funlightilla

Näitä kun kirjoitan, en enää yhtään ihmettele tätä ilmapallomahaa, mikä sylissä köllöttelee; kaamean hiilaripitoinen päivä. Ja toki niitä tuleekin saada noin puolet päivän kokonaisenergiasta, mutta tuollainen karjalanpiirakkahöttö ja tuoremehusokerilitku eivät ole siitä parhaimmasta päästä. Toisaalta, ei yksi höttöpäivä tätä venettä hetkauta. Kivaa on ollut ja se on pääasia :).

Toissapäiväisellä pyörälenkillä ja tämänpäiväisellä venereissulla.

Ei kommentteja: