27. toukokuuta 2012

TositoimiinPääsenkin testaamaan MSE-mallin toimivuutta nopeammin kuin uskoinkaan; ensi viikolla alkavat esimiestyöt. Aivan mahtavaa, sillä tähän olen tähdännyt jo pitkään. Työpaikanvaihto, oppirahat uudessa työssä, takapakki uralla ja rankka opiskeluvuosi ovat viimein kantaneet hedelmää. Nyt on näytön paikka, sillä tietenkin haluan, että tiimiläiset ovat tyytyväisiä ja että pystyn vastaamaan annettuihin tavoitteisiin.

Olen ollut onnellisessa asemassa, sillä olen saanut viime aikoina aivan huippuhienoja työtovereita ja esimiehiä ympärilleni. Kaksi esimiestä, joiden tiimeihin olen saanut kunnian kuulua, ovat uskaltaneet rohkeasti noudattaa valitsemaansa johtamistapaa ja mikä parasta, pysyneeet omina itsenään. Heidän esimerkillään aion myös itse oman esimiesurani aloittaa. Rohkeasti, itseensä luottaen ja optimistisella asenteella.

**

Alkuviikolla en pääse salille, sillä pari päivää hurahtaa työmatkalla. Olen edelleen innostunut aamuviiden lenkeistä ja heti kun olo antaa periksi, aloitan. Ensin täytyy kuitenkin parantua kunnolla. Loppuviikosta lenkit ja salit saavat jo kutsua. :)

Ei kommentteja: