24. toukokuuta 2012

Kuumehöyryissä

Mikä olisikaan parempi aika päivittää aamutuulia kuin kuumeenhöyryinen iltapäivä kotisohvalla? Viimeiset pari viikkoa ovat menneet enemmän ja vähemmän terveissä merkeissä; viime viikon sairasti lapsukainen ja nyt äiti saa oman osansa kipeän lapsen hellimisestä ja pusutuokioista. Ja kyllähän joktainen äiti tietää, ettei kipeää lasta työnnetä taudin pelossa sylistä, päin vastoin. Nyt saan osani tästä "herkusta".

Just tuolta mun olo tänään tuntuu.

Kesä on alkanut ja mikä sen makoisampaa. Koulu on pulkassa hyvin arvosanoin ja vielä paremmin kehitystyöpalauttein. Loin meidän yritykselle valmentavan johtajuuden koulutusohjelman, MSE-mallin, josta sain parhaan arvosanan; vitosen. Rankka talvi ja kevät siis palkittiin, aivan mahtavaa. Toivottavasti joku jonain päivänä jossain päin maailmaa sitä tulee hyödyntämään, kenties jopa minä itse.

Urheilut ovat pari viikkoa ymmärrettävästi olleet hyvin retuperällä. Luin tänään uusinta FITiä, ja mieleeni juolahti hullu ajatus aamuviiden lenkeistä. Yritin sitä joskus pari vuotta sitten, syksyllä, mutta silloin oli turhan kylmää ja pimeää. Ehkä tällä kertaa yritän selättää nämä tekosyyt?

Ei kommentteja: