25. marraskuuta 2011

Vähän taustatietoa

Lienee syytä hieman avata tämän blogin olemassaoloa ja omia ajatuksia tulevasta. Kuten ensimmäisessä teksissä kirjoitinkin, jäin aikoinaan pisteen päähän liikunnanohjaajan opiskelupaikasta. Pari vuotta olin töissä, kunnes 2005 aloitin tradenomi (BBA) -opinnot. Ajattelin, mitä ikinä tulenkaan sitten elämässäni tekemään, on kaupallisesta koulutuksesta varmasti hyötyä. Niinpä.

Opintojen aikana tein toimittajan töitä, kunnes 2008 lähdin ICT-alalle. Sillä tiellä olen edelleen. Ja niin kuin aiemmin kirjoitinkin, johtamisen opinnot jatkuvat ensi kesään.

Pari vuotta olen aktiivisesti saleillut, ja kuten kerroin, syksyllä kouluttauduin hyvinvointivalmentajaksi. Ajatuksena oli osallistua suoraan myös personal trainer -koulutusputkeen, mutta tänä vuonna elämäntilanne oli liian hektinen. Niinpä koulutus siirtyi ensi syksyyn. Nyt on vajaa vuosi aikaa treenata, tehdä hyvinvointivalmennuksia ja kasvattaa tietotaitoa.No miksi sitten tämä blogi? Etsiessäni tietoa alan koulutuksista ja kokemuksista, en löytänyt sitä ainakaan liikaa. Siksi päätin jakaa oman polkuni lukijoiden kanssa.

Toisekseen, haasteenani on perheen, työn ja opintojen yhteensovittaminen. Koulutus ei myöskään ole ilmainen, joka tuo oman sävynsä asuntolainallisen elämään. Silti tiedän ja uskon, että pystyn saavuttamaan unelmani. En kirjoittaisi tänne ja jakaisi asiaa kanssanne, ellen olisi siitä varma. Siksi kannattaakin istahtaa seuraani ja lähteä matkalle mukaan.

Ei kommentteja: